Gefeliciteerd met jullie zwangerschap en leuk dat jullie op onze website komen kijken. Bij de kleine studio vind je eigenzinnige geboortekaartjes met een persoonlijk verhaal. Samen met jullie maken wij jullie geboortekaartje uniek. De ontwerpen die jullie online zien staan kan je zien als een basiskaart, een uitgangspunt voor jullie persoonlijk en uniek ontwerp. Wij hanteren geen maximum aan correctierondes en alle prijzen zijn incl. ontwerp, enveloppen en verzendkosten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op en stuur een mail naar info@dekleinestudio.nl

. 

jongens geboortekaarten

geboortekaartje jongens

meisjes geboortekaarten

geboortekaartjes meisjes

klik op de afbeeldingen om op de pagina te komen. Alle kaarten die online staan mogen jullie aanpassen. Zo kan het zijn dat jullie bij de meisjeskaarten een ontwerp vind, die jullie leuk vinden als geboortekaartje voor jullie zoon. We passen de kleuren aan, voegen elementen toe en maken jullie kaart uniek.

 

Alle ontwerpen blijven eigendom van de kleine studio - Riestyle. Onze klanten hebben alleen gedeeltelijk recht op reproductie.