Rianne is het creatieve brein achter de kleine studio. Met mijn liefde voor het spel dat ontstaat tussen vorm en kleur maak ik mijn illustraties tot een beeldend verhaal en iedere ontwerp voor een geboortekaart tot een feestelijke aankondiging. Mijn gezin, kinderboeken, tijdschriften zoals Frankie, Pinterest, Instagram en blogs zijn voor mij een bron van inspiratie.

De kleine studio staat voor kwaliteit, mooie duurzame materialen, rijke vintage kleurencombinaties en pure beelden. 

Samen met de klant begin ik aan het ontwerpproces waarbij de eerste ideeën vaak voorzichtig geuit worden. Zodra de klant eenmaal door heeft wat de mogelijkheden zijn is het hek van de dam. Vind ik dat erg? Nee, want juist het bespreken van ideeën met de klant brengt mij naar een diepere laag van het ontwerp en tot de kern van wat de klant wil. Het kan mij niet gek genoeg zijn, mits ik mijn stijl wel tot uiting kan brengen. 

Door wensen van een ander te vermengen met bestaande ontwerpen, is het een voordurend veranderend proces en blijft het verrassen, dat is fijn maar nog mooier vind ik, dat de ontwerpen, uniek en persoonlijk worden. Daar doe ik het voor!