Rianne is het creatieve brein achter de kleine studio. Met mijn liefde voor het spel dat ontstaat tussen vorm en kleur maak ik mijn illustraties tot een beeldend verhaal. Mijn gezin, kinderboeken, tijdschriften zoals Frankie, Pinterest, Instagram en blogs zijn voor mij een bron van inspiratie.

De kleine studio staat voor kwaliteit, mooie duurzame materialen, rijke vintage kleurencombinaties en pure beelden. 

 

Samen met een opdrachtgever begin ik aan een ontwerpproces, alle ideeën worden geuit en in een of meerdere schetsen uitgewerkt. Zodra een opdrachtgever eenmaal door heeft wat de mogelijkheden zijn is het hek van de dam. Vind ik dat erg? Nee, want juist het bespreken van ideeën met de klant brengt mij naar een diepere laag van het ontwerp en tot de kern van wat een opdrachtgever wil. 

Door wensen van een ander te vermengen met bestaande ontwerpen, is het een voortdurend veranderend proces en blijft het verrassen, dat is fijn maar nog mooier vind ik, dat de ontwerpen, uniek en persoonlijk worden. Daar doe ik het voor!