Riestyle biedt geboortekaartjes op maat aan. De online collectie is een startpunt voor jullie uniek ontworpen geboortekaartje. Met jullie wensen maken wij het ontwerp stapsgewijs totdat het ontwerp perfect is. Geen rem van maximale correctierondes of een maximum aan aanpassingen.

Wil je graag het papier voelen en de drukkwaliteit van de geboortekaartjes zien, voordat je een keuze maakt? Wij hebben voor jullie twee mogelijkheden samengesteld:

1 Proefpakketje (gratis)

Wij hebben een pakketje samengesteld met daarin van iedere papiersoort een geboortekaartje en een bijpassende envelop. Het proefpakketje is geheel gratis en kan via onderstaande pakketjes besteld worden. Per klant mag er 1 pakket besteld worden.

2 Proefdruk papier

Wil je graag een proefdruk van jullie gekozen kaart, dat kan. Je stuurt mij een mail met een concepttekst en globale wensen. Aan de hand van jullie mail maak ik een proefdruk op maat en stuur het rechtstreeks naar jullie toe, zodat jullie kunnen zien en voelen hoe het ontwerp er uit ziet met jullie tekst. Hiervoor reken ik 20 euro, de kosten komen te vervallen en worden verrekend in de eindfactuur als het geboortekaartje besteld wordt. Betaling van de proefdruk is via een factuur.

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.